Team Ninja Bulletin Board  

Go Back   Team Ninja Bulletin Board > DC Vault > DC Vault Problems and Suggestions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd August 2017, 12:59 AM
Bill Bill is offline
Ninja Jotohei
 
Join Date: Dec 2007
Location: Dallas TX, USA
Posts: 52
Team Update Utility

When attempting to add a new project for our DC Vault team the utility ask for a value. recaptcha box not visible.

Please enter a value in the recaptcha box

Trying to add team
VGTU project@Home

Bill F.
Team Lead
__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 23rd August 2017, 10:51 AM
Rusty Rusty is offline
Owner
 
Join Date: Jan 2004
Location: Tasmania, Australia
Posts: 11,364
It is there man.
__________________
RUSTY


Team Ninja Forever : Once a Ninja, always a Ninja - Team Ninja

"I'm a SAS NINJA"

Drafted to the SAS
Dump of the day in Folding@Home   Dump of the week in Folding@Home   Dump of the month in Folding@Home   Stomp of the week in Folding@Home   Stomp of the month in Folding@Home  
Reply With Quote
  #3  
Old 24th August 2017, 04:15 AM
Bill Bill is offline
Ninja Jotohei
 
Join Date: Dec 2007
Location: Dallas TX, USA
Posts: 52
Rusty ... I believe you but I can't see it and I know what one looks like.

Tonight trying to add The Citizen Science Grid to Team Worldwide TechServices and same stuff.

https://www.dc-vault.com/hurdle.php

Thanks
Bill
Reply With Quote
  #4  
Old 24th August 2017, 07:14 AM
Rusty Rusty is offline
Owner
 
Join Date: Jan 2004
Location: Tasmania, Australia
Posts: 11,364
Strange.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.