PDA

View Full Version : 2 stomps and a hallelujah


Ragnarog
29th January 2005, 12:50 PM
Wylie m8, you're gone to #2 in CP, NVM's gonna drown in Chessbrain and that should give me my preeeeeccciooouuusssss #1 SSS back :D

Rag

Farley
29th January 2005, 01:09 PM
:lol: Rag... put the mouse down and slowly back away from the stats... Its okay... We're here to help.

;)

JackndBox
29th January 2005, 01:16 PM
whoa i just got a mental image

Meadmaker
29th January 2005, 01:59 PM
Gotta love what DC does to you......:lol:

Farley
29th January 2005, 02:06 PM
:errrr: What? :nuts: we can stop :kukoo: anytime :crazy:

:)

Meadmaker
29th January 2005, 02:08 PM
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

He said the "stop" word! :hammer: :haddock:

Farley
29th January 2005, 02:11 PM
:lol: but the stop word is only one letter from the stomp word... :leer:

Ragnarog
29th January 2005, 03:54 PM
I'll take an 'm' anytime :D

Rag

N.V.M.
29th January 2005, 04:54 PM
yes there's one "m". spin the wheel again!

wyles
30th January 2005, 02:31 AM
pah - number 1?
been there done that....you can have it


mumble grumble stoopid bloody stats must get that sodding pootie back online

okay seriously...nicely done mate.....whats your fleet btw??

Ragnarog
30th January 2005, 09:33 AM
Athlon XP@1000 MHz (TBred) (Shop)
Athlon XP@2100 MHz (TBred)
Athlon XP@2200 MHz (TBred)
Athlon XP-M@2000 MHz (Barton)
Athlon XP@2100 MHz (Barton)
Athlon XP@2400 MHz (Barton)
Athlon "64"@2100 MHz (Socket 754 Sempron)
Athlon 64@2300 MHz (S754)
Athlon 64@2000 MHz (S754) (Shop)
Athlon 64@2200 MHz (S939)
P4-M@2200 MHz (Work)

Most of them crunching @ Home and keeping the puter room warm in the winter :)

Rag

wyles
30th January 2005, 11:12 AM
ooookay...
at this point I vacate the chair and run like hell ;)

Farley
30th January 2005, 02:29 PM
:lol: Rag your such the intemidator

N.V.M.
30th January 2005, 05:06 PM
but i see he cranked back his Sempron...:D too scary @ 2.4?

Ragnarog
30th January 2005, 06:32 PM
Switched it to another mobo which cant overclock any higher .... (SiS chipset and its running at 247 or so FSB while the max in the BIOS that you can set is 250 :D )

Rag