PDA

View Full Version : Any idea?


Silversaver
24th October 2002, 01:34 AM
Hi guys,

I just install a new system and also install NVidia 40.72 driver. Everything works great, but I dont have the options to change D3D or OpenGL setting under control panel. Any idea? While I play CS and I am lock to 60FPS. Can't adjust.....

Let me know. Thanks in advance.

dodgygeeeza
24th October 2002, 12:57 PM
in control panel, click display,settings,advanced,geforce 2,additional properties and this should display your 3d and gl settings;)

Squeaky
24th October 2002, 01:17 PM
*if* the properties page crashes once youve selected as per dodgys instructions then you must have upgraded to a 40 series detonator from a 30 series, this is known bug and can be fixed by checking this out - http://www.jester2k.pwp.blueyonder.co.uk/jester2kdetfix.htm

do i also take from that Silver that you have not used a Refresh Rate fix? and are wanting to turn off v-sync to compensate?

just in case, heres a link to refresh lock - http://www.pagehosting.co.uk/rl/

squeaks

Silversaver
25th October 2002, 04:50 AM
Thanks guys. Actually I install the 41.02 driver that mix D3D and OpenGL together so I did not see it. About the CS, I still lock at 60FPS... can't change it... any idea? I used to set at 100FPS before, but not after I reinstall the computer...weird...

Any idea?